Tentang Kami

Wuxi KS Impor Sareng Perusahaan Ékspor Terbatas mangrupikeun Perusahaan Khusus Pikeun Impor Sareng Ékspor Mesin Tekstil Sareng Bagian Mékanis. 

Departemen Perdagangan Luar Negeri Perusahaan Didirikeun Dina 2017. Dina taun-taun pondok ieu, Kalayan Bantosan Lokasi Geografis Anu Luhung (Ngadeukeutan Pusat Pelabuhan Di Shanghai Anu Raheut) Sareng Mangtaun-taun Diajar Konsentrasi sareng Panalitian ngeunaan Mesin Tekstil Komunikasi Sareng Sawala Perusahaan Insinyur Gancang Ngadamel Tim Anu Pilihan Pikeun Pilihan Produk, Kontrol Kualitas, Penjualan Sareng Saatos Penjualan.
Kami Profesional Dina Spinning, Tenun, Stenter, Carprt Machines Spares. (Sapertos Pin Spacer, Lawu, Twister Palsu, Kawat kéong, Pick Roller, Tpu Membrane, Roller Bearing, Gripper, Otomatis Winder Parts, Brake Lining, Guide Hook, Stenter sikat, katrol sareng saterasna)

TIM KAMI:

Ngandelkeun pangalaman Mangrupikeun Mangsa Mangsa-taun, Kami Ngalangkungan Langkung Ti 1000 Jinis suku cadang. Perusahaan Kami Sesuai Kalayan Kaunggulan, Berorientasi Ikhlas, Prinsip Mimiti Palanggan, Tos suksés Sareng Itali, Swiss, USA, Thailand, Vietnam, India, Iran, Indonésia Sareng nagara-nagara sanés pikeun ngahontal konsensus kerjasama jangka panjang. Sareng Kami Mudah-mudahan Ka hareup Urang tiasa Nyayogikeun Produk sareng Jasa Pikeun Palanggan Di Nagara Anu Langkung Béda!

Agén asing di Asia, Éropah, Wétan Tengah, anu tiasa nyayogikeun kahirupan profesional saatos penjualan.
Kami ngagaduhan Dua Cara Kolaborasi Badan:
1 - kami agén anjeun di Cina
2 - anjeun tiasa janten agén kami sareng ngajual produk kami
anjeun tangtoskeun, kami ngawangun!
wuxi ks Salawasna Bakal Sareng Anjeun!
Kapuasan pelanggan nyaéta ngudag konstan.
kami didieu pikeun sadaya jasa anjeun, kontak sareng kami ayeuna!

Kauntungan urang

lsuifdjhfjfjfj

-Kualitas Produk Bears The Brunt
-Dumasar kana Ikhlas, Palanggan Mimiti
-Laku Aksi Kuat
-24-Jam Layanan Online
-Sababaraha Produk Ngadukung Kustomisasi
-Inovasi Sareng Visi Enterprising
Pitulung -Mual, Silih Tulungan Sareng Kerja Sama Win-Win
-Jaga Terus Jaman Sareng Léngkah Kana Masa Depan ·