Kerjasama Badan

wodeairen

KOPERASI AGÉSI

Wuxi ks impor sareng ekspor perusahaan terbatas gaduh sababaraha taun pangalaman dina impor sareng ékspor. Kami parantos bertindak pikeun puluhan perusahaan di panjuru dunya dina ngagaleuh sareng ngekspor barang-barang di Cina.

 

Kami gaduh dua cara kerjasama:

1 - kami agén anjeun di Cina

2 - anjeun tiasa janten agén kami sareng ngajual produk kami

 

Mangga kontak kami pikeun detil ngeunaan rencana kerjasama khusus.

Hoyong damel sareng urang?