Lapisan rem Pikeun SULZER Projectile TW11 Handap / UPPER Hareup / UPPER Rear Sulzer Looms Bagian 911.127.175 / 911.127.170 /911.127.172

Pedaran pondok:

Bagian pinding rem ieu cocog pikeun sulzer Sulzer. Éta ngagaduhan tilu bagian: Pinding marake handap TW11 911 127 172; Lapisan marake hareup TW11 911 127 175; Lapisan marake tukangeun TW11 911 127 170.
Merk: KS
Min.Order Order: 1000PCS
Kamampuhan Suplai 1000000 pcs / Bulan
Palabuhan: SHANGHAI
Syarat pamayaran: T / T, L / C


Detil Produk

A: Spésifikasi

Bagian Ngaran Lapisan rem Pikeun SULZER Projectile
Modél Mesin Lumaku SULZER Projectile TW11
Negara asal CINA
Disaluyukeun Leres, tiasa nyitak tanda YG atanapi ST
Ukuran Atanapi Bagian Nomer 911.127.175 / 911.127.170 / 911.127.172
warna Biru / jeruk
hs 84485900
Beurat Bersih (G) 15

B: Gambar Detil

Tips: 

1. pikeun jinis TW11, pls émut kami ogé ngagaduhan jenis P7100, P7100 (8), PU.

2. pls mastikeun tanda anu anjeun peryogikeun sateuacan oder.

C: pangiriman

1. Palabuhan: Shanghai

2. Tiasa Kapal Ku Ngirim: Ku Kurir / Ku Udara / Ku Laut

3. Ékspor Standar karton / Kasus Kayu

4. Istilah perdagangan: EX-WORK, FOB, CNF, CIF

D: Naha Milih Lapisan Marake Kami?

1.Jinis Biasa Anu Sayogi Dina Kuantitas ageung

2. marake ieu didaptarkeun ti polimér perfomansi tinggi. Éta ngagaduhan kualitas hirup anu pangsaéna.

3. Supply Kamampuh 1000000PCS / MONTH

4. Kami produsén ngarah sareng pemasok kisaran kualitas optimum Rear Brake Lining KS. Marake anu disayogikeun leres-leres dirancang sareng didamel ku ahli terampil kami nganggo bahan baku kelas kualitatif sareng téknologi pang anyarna. Rem anu ditawarkeun kacida diaku ku klien kami anu berharga pikeun daya tahan sareng bérés na sampurna. Sumawona, marake ieu tiasa dimanfaatkeun ku harga klien kami anu paling mahal.

Bérés sampurna

Kakuatan luhur

Instalasi gampang

E: Saé Kami sateuacan & Saatos Dijual:

1. Kualitas Anu Saé : Kami Gawé babarengan sareng Seueur Pabrik Stabil, Anu Tiasa Ngajamin Kualitas Anu Saé. "

2. Harga Kompetitif: Pabrik Langsung Suplemén Kalayan Harga Pangsaéna.

3. Penjaminan Kualitas, 100% Pra-Tés Pikeun Unggal Barang. Urang Tiasa Ngabalikeun Ajén Masalah Barang, Upami Éta Faktor Kualitas Kami.

4. 24 Jam Online Sareng Layanan Cellphone Nyiptakeun Pasti Tanggapan Ajakan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami