Taros Kami

WUXI KS IMPOR JEUNG Ékspor Perusahaan Terbatas

Alamat

Kamar 1105, No.401, Jalan Xihu Wétan, Kacamatan Liangxi, Wuxi, Propinsi Jiangsu PRChina (ZIP: 214011)

Telepon

Penjualan: 0086-18626061566

Sokongan: 0086- (0) 510-82445199

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami