Pistol Pembersih Fluff Éléktrik / Milih Roller Pikeun Mesin Tekstil Pigura Bingkai

Pedaran pondok:

Pistol Pembersih Fluff listrik anu dihasilkeun ku Wuxi ks nyaéta dexterous, hampang sareng raoseun pikeun dicekel. Kusabab urang nganggo bahan baku bermutu tinggi sareng téknologi cetakan suntikan anu luhung, cecekelan gun Fluff Clean urang ngagaduhan pas ilmiah. Nalika ngagunakeun éta, stafna moal ngaraos capé, anu tiasa ningkatkeun épisiénsi sareng sumanget tanaga.
Merk: KS
Min.Order Order: 20PCS
Kamampuhan Suplai 8000pcs / Bulan
Palabuhan: SHANGHAI
Syarat pamayaran: T / T, L / C


Detil Produk

A: Spésifikasi

Bagian Ngaran Roller Éléktrik Éléktrik / Gun pembersih Fluff
Pikeun Mesin Tékstil
Modél Mesin Lumaku Bingkai Spinning Cincin
Negara asal Cina
Disaluyukeun Leres
Ukuran Atanapi Bagian Nomer L = 150mm, 180m, 200mm, 300mm, 350mm
matéri  Plastik + Baja
warna Beureum / héjo
Beurat Bersih (G) 700
Karakter Sareng Parameter:  
Tegangan Ngecas 100v-240v
Mata Artos 90ma (Teu Gawé), 150-200ma (Gawé)
Kamampuh batré 2000man
Terus Ngajalankeun  ≥8h
Motor 3.6v (Kacepetan Tinggi)
Batré Ngecas Batré Litium
Kamampuh batré 2000man
Terus Ngajalankeun  ≥8h
Motor 3.6v (Kacepetan Tinggi)
Batré Ngecas Batré Litium

B: Gambar Detil

Tips :

1- Pls Pastikeun Ukuran Sateuacan Oder.

2- Unggal pick roller nganggo hiji carjer, pls mastikeun jinis mana anu peryogi sateuacan oder.

3- Kami Moal Masihan Batré, Tapi Kami Bagikeun Pitunjuk Kanggo Pasang Batré.

C: pangiriman

1. Palabuhan: Shanghai

2. Tiasa Kapal Ku Ngirim: Ku Kurir / Ku Udara / Ku Laut

3. Ékspor Standar karton / Kasus Kayu

4. Istilah padagangan : EX-WORK, FOB, CNF, CI

D: Naha Milih Karpet Karpét Kami?

1. Tanpa kakuatan suplai turun-timbel, muatan catu daya batré litium, carjer aptitude, genah sareng aman.

2. Ngadopsi Bahan Baja Kelas Tinggi, Perawatan Quench, Struktur Turbo Sareng Whorl, Réaksi Akut, Terpercaya Sareng Stabil, Rupa-rupa Spesifikasi, Sareng Milih Nurutkeun Syarat: 150mm, 180m, 200mm, 300mm, 350mm Daptar Pikeun Pitunjuk Dukung Sareng Peralatan langkung jero Beberesih, Kacuali Pikeun meresihan Gun, Komponén sanés Anu Sanggup Sadayana.

3. Supply Kamampuhan 8000pcs / Bulan

E: Saé Kami sateuacan & Saatos Dijual:

1. Kualitas Anu Saé : Kami Gawé babarengan sareng Seueur Pabrik Stabil, Anu Tiasa Ngajamin Kualitas Anu Saé. "

2. Harga Kompetitif: Pabrik Langsung Suplemén Kalayan Harga Pangsaéna.

3. Penjaminan Kualitas, 100% Pra-Tés Pikeun Unggal Barang. Urang Tiasa Ngabalikeun Ajén Masalah Barang, Upami Éta Faktor Kualitas Kami.

4. 24 Jam Online Sareng Layanan Cellphone Nyiptakeun Pasti Tanggapan Ajakan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami