Mémbran Gripper (Polyurethane) cocog pikeun pigura Rieter & Marzoli Auto Doffing Ring.

Pedaran pondok:

Mémbran Gripper (Polyuretheane) nyaéta absolutly teerless pikeun drive pangpanjangna mesin puteran pigura doffing otomatis. éta ngagaduhan daya tahan kinerja tinggi sareng sipat matérial, karasa pertikis kalayan tegangan sareng grafik penyuluhan.
Merek: MF
Min.Order Order: 1000PCS
Kamampuhan Suplai 800000 pcs / Bulan
Palabuhan: SHANGHAI
Syarat pamayaran: T / T, L / C


Detil Produk

A: Spésifikasi

Bagian Ngaran Membran Gripper (Polyurethane), tpu
Modél Mesin Lumaku Pigura Ring Rieter & Marzoli Auto Doffing.
Negara asal Cina
Disaluyukeun Leres
Ukuran Atanapi Bagian Nomer Marzoli: 62 * 64,56 * 64,44 * 32,45 * 42    Rieter: 39 * 32
warna Bodas / hideung
Kodeu Hs 84483990
Beurat Bersih (G) 18

B: Gambar Detil

Tips :

1. Pls Pastikeun Ukuran Sateuacan Oder

2. Fitur: Tabung mémbran Durabilitas Kinerja Tinggi didamel tina Poli Urétana pikeun jangka panjang siklus Kahirupan Spesifikasi: Membran Gripper pikeun Rieter Autodoffer

C: pangiriman

1. Palabuhan: Shanghai

2. Tiasa Kapal Ku Ngirim: Ku Kurir / Ku Udara / Ku Laut

3. Ékspor Standar karton / Kasus Kayu

4. Istilah perdagangan: EX-WORK, FOB, CNF, CIF

D: Naha Milih Karpet Karpét Kami?

1. Karét nitril sintétik sasarengan sareng 17 komposisi kimia anu béda mastikeun 100% kasulitan bébas & nganggo kinerja tahan.

2. Warna Béda Tiasa Disaluyukeun

3. Supply Kamampuhan 800000 pcs / Bulan

4. Kami diitung diantara nami-nami anu kawéntar di industri, nawiskeun rupa-rupa Mémbran Gripper anu hargana pikeun kualitas luhur sareng kakuatan anu hadé. Aranjeunna kokoh dina pangwangunan sareng gaduh kakuatan berdampak tinggi. Membran Gripper dijamin kualitas sareng ditawarkeun dina kandelna anu rupa-rupa.

Fitur:

- Kinerja tinggi

- Kaseueuran harga anu lumayan

- Épéktipitas

E: Saé Kami sateuacan & Saatos Dijual:

1. Kualitas Anu Saé : Kami Gawé babarengan sareng Seueur Pabrik Stabil, Anu Tiasa Ngajamin Kualitas Anu Saé. "

2. Harga Kompetitif: Pabrik Langsung Suplemén Kalayan Harga Pangsaéna.

3. Penjaminan Kualitas, 100% Pra-Tés Pikeun Unggal Barang. Urang Tiasa Ngabalikeun Ajén Masalah Barang, Upami Éta Faktor Kualitas Kami.

4. 24 Jam Online Sareng Layanan Cellphone Nyiptakeun Pasti Tanggapan Ajakan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk