Warta

  • ITMA ASIA + Berita Pameran Industri CITME

    "Paméran Mesin Tékstil Internasional Cina sareng Paméran ITMA Asia" (ITMA ASIA + CITME) diwangun ku gabungan "Paméran Mesin Tékstil Internasional China" sareng "ITMA ASIA". Mangrupikeun tindakan gabungan anu dilakukeun ku mesin mesin tekstil anu paling penting ...
    Maca deui
  • Pambuka Produk Unggulan

    Pin Spacer Mékanisme Sareng Praktek Larapna Dina Lawu Bar Tekanan Di Zona payun Sareng Pin Spacer Bar Tekanan Dibahas. Ngaliwatan Tés Dua Ragam J36 ~ S (?) C40 ~ S Dina Pigura Spinning, Hasilna Tembongkeun ...
    Maca deui
  • Kenalan urang sakedap

    Perusahaan Wuxi KS Impor sareng Ékspor Terbatas khusus kana panilitian sareng pamekaran, produksi sareng penjualan alat-alat tékstil. Kami ogé ngagaduhan langkung ti 7 taun pangalaman dina ngajukeun sareng ngekspor barang-barang ka daérah anu béda sareng nagara-nagara Kami parantos lami damel sareng katun, wol, rami, spu ...
    Maca deui