Schlafhorst 338 / x5 Benang Sénsor Tegangan

Pedaran pondok:

Kami nempatkeun sababaraha rupa-rupa Sensor Tegangan sareng monitor tegangan pikeun kabutuhan otomatis pikeun ngarobih atanapi ngolah mesin.
Merk: KS
Min.Order Order: 10PCS
Kamampuhan Suplai 8000pcs / Bulan
Palabuhan: SHANGHAI
Syarat pamayaran: T / T, L / C


Detil Produk

A: Spésifikasi

Bagian Ngaran Schlafhorst 338 / x5 Benang Sénsor Tegangan
Modél Mesin Lumaku Schlafhorst 338 / x5
Negara asal Cina
Disaluyukeun Henteu
Ukuran Atanapi Bagian Nomer 149017799, 148022040, 148003955 148023522,149013321
warna hideung
matéri waja, Plastik, tambaga, keramik
Beurat Bersih (G) 50

B: Gambar Detil

Tips :

1. Kualitasna Bandingkeun sareng Produk Asli, Tapi Hargana Pohara Pikaresepeun

2. Pls mastikeun peryogi 338 atanapi x5 sateuacan oder, éta ku colokan anu béda.

3. Garansi: 6 bulan  

4. Urang ogé ngagaduhan téma anu sanés pikeun Schlafhorst 338 sareng mesin x5, anjeun tiasa ngirim kode atanapi poto ka kami ku mail pikeun kabutuhan anjeun.

C: pangiriman

1. Palabuhan: Shanghai

2. Tiasa Kapal Ku Ngirim: Ku Kurir / Ku Udara / Ku Laut

3. Ékspor Standar karton / Kasus Kayu

4. Istilah perdagangan: EX-WORK, FOB, CNF, CIF

D: Naha Milih Sensor Tegangan Benang Kami?

1.Ngagunakeun Bahan Baku Kualitas Tinggi, Produk Éta Langkung stabil.

2. Kualitas Nyai Babandingan sareng Produk Asli, Tapi Hargana Pohara Pikaresepeun

3. Sénsor tegangan urang diaku pikeun nunjukkeun kaunggulan dina liniér sareng réabilitas kalayan kaluaran nominal 1 mV / V. dina monitor tegangan atanapi kadali digital anu cocog, sinyal sinyal sareng penguatan kaluaran sél beban kalebet.

4. Supply Kamampuhan 8000pcs / Bulan

E: Saé Kami sateuacan & Saatos Dijual:

1. Kualitas Anu Saé : Kami Gawé babarengan sareng Seueur Pabrik Stabil, Anu Tiasa Ngajamin Kualitas Anu Saé. "

2. Harga Kompetitif: Pabrik Langsung Suplemén Kalayan Harga Pangsaéna.

3. Penjaminan Kualitas, 100% Pra-Tés Pikeun Unggal Barang. Urang Tiasa Ngabalikeun Ajén Masalah Barang, Upami Éta Faktor Kualitas Kami.

4. 24 Jam Online Sareng Layanan Cellphone Nyiptakeun Pasti Tanggapan Ajakan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami