Kait Pitunjuk stainless steel Pikeun Rapier Looms

Pedaran pondok:

Kami Dirancang sareng didamel di pabrik kami nganggo bahan baku kualitas luhur sareng téhnik canggih, kait anu ditawarkeun bakal ngalangkungan séri tés sareng pamariksaan dina sagala rupa aparat pikeun mastikeun kinerja anu lancar.
Merk: KS
Min.Order Order: 100PCS
Kamampuhan Suplai 50000 pcs / Bulan
Palabuhan: SHANGHAI
Syarat pamayaran: T / T, L / C


Detil Produk

A: Spésifikasi

Bagian Ngaran Pitunjuk Kait Pikeun Rapier Looms
Modél Mesin Lumaku Gamma, Optimax, GTX, GTM, K88, C401, SM93, P1001, PANTER, alpha, Rapier Loom
Negara asal Cina
Disaluyukeun Henteu
Kodeu Hs 84485900
Beurat Bersih (G) 5
KODE
BA207758 PANDUAN RAPIER SAMO / R
BA210582 PANDUAN RAPIER SAMO / L
BA208179 RAPIER Pitunjuk GAMMA
BA208636 RAPIER Pitunjuk GAMMA
B87908 PANDUAN RAPIER GTM
B54051 PANDUAN RAPIER GTM-AS
B54052 PANDUAN RAPIER GTM-AS
BA231215 Pitunjuk RAPIER
  PANDUAN RAPIER G6300
BA222322 Pitunjuk RAPIER
PQZ 33657 RAPIER PITUDU PEMEGANG
BA202003 CLIP
  Piring
  SCREW
BA208799 PANDUAN RAPIER NUT 8X6X3
  RAPIER Pitunjuk SCREW
B84848 RAPIER Pitunjuk SCREW
  Panungtun RAPIER SCREW M3X8.5

 

B: Gambar Detil

WechatIMG2467
(7)
(2)
(1)
picanol GTM, gtx, gamma98, gamma99, optimax
vamatex p401 c401, p1001, leonardo k88,
bae sm92 / 93, Thema 11e, super super, alfa,
Sulzer f2001, g6100, g6200, g6300
Millers Gedang ii, iii. Millers

Tips :

1. Kualitas Anu Dibandingkeun sareng Produk Asli, Tapi Hargana Pisan pikaresepeun

2. Aya Seueur Jenis, Punten mastikeun Gaya Sateuacan Meuli

C: pangiriman

1. Palabuhan: Shanghai

2. Tiasa Kapal Ku Ngirim: Ku Kurir / Ku Udara / Ku Laut

3. Ékspor Standar karton / Kasus Kayu

4. Istilah perdagangan: EX-WORK, FOB, CNF, CIF

D: Naha Milih Kait Kami?

1. Kami aub dina nawiskeun sababaraha rupa-rupa kait panduan. Kait anu disayogikeun ieu dirancang pikeun nyepetkeun sababaraha jinis komponén dina mesin.

2. Kami ogé tiasa ngarobih hook hook pikeun palanggan dina sababaraha desain, bérés sareng ukuran dina harga anu dipimpin pasar.

3. Fitur:

  Anti karat

  Bérés optimal

  Instalasi gampang

  Desain kasar

4. Supply Kamampuhan 50000 pcs / Bulan

E: Saé Kami sateuacan & Saatos Dijual:

1. Kualitas Anu Saé : Kami Gawé babarengan sareng Seueur Pabrik Stabil, Anu Tiasa Ngajamin Kualitas Anu Saé. "

2. Harga Kompetitif: Pabrik Langsung Suplemén Kalayan Harga Pangsaéna.

3. Penjaminan Kualitas, 100% Pra-Tés Pikeun Unggal Barang. Urang Tiasa Ngabalikeun Ajén Masalah Barang, Upami Éta Faktor Kualitas Kami.

4. 24 Jam Online Sareng Layanan Cellphone Nyiptakeun Pasti Tanggapan Ajakan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami