Sikat Bagian Stenter pikeun Ngadamel Tékstil sareng Mesin Tukang

Pedaran pondok:

wuxi ks mawa sareng ngadamel pilihan éksténsif sikat stenter industri pikeun sababaraha mesin stenter anu dianggo pikeun manjang sareng garing tina lawon.
Merk: ks
Min.Order Order: 50PCS
Kamampuhan Suplai 50000 pcs / Bulan
Palabuhan: SHANGHAI
Syarat pamayaran: T / T, L / C


Detil Produk

A: Spésifikasi

Bagian Ngaran Stenter Sikat
Modél Mesin Lumaku Lk; Il Sung; Monfort
Negara asal Cina
Disaluyukeun Leres
Bahan Rambut Babi Hideung; Buuk coklat ;  Bodas nilon
Warna Warna-warni
Beurat Bersih (G) 225

B: Gambar Detil

Tips :

1. Aya seueur jinis, Punten mastikeun jinisna sateuacan dipésér

C: pangiriman

1. Palabuhan: Shanghai

2. Tiasa Kapal Ku Ngirim: Ku Kurir / Ku Udara / Ku Laut

3. Ékspor Standar karton / Kasus Kayu

4. Istilah perdagangan: EX-WORK, FOB, CNF, CIF

D: Naha Milih Sikat Stenter Kami?

1.Jinis Biasa Anu Sayogi Dina Kuantitas ageung

2. Bahan Baku Kualitas Tinggi, Produk Langkung awét

3. Supply Kamampuhan 50000 pcs / Bulan

4. Mesin stenter ogé dianggo pikeun nyayogikeun panjang sareng lébarna dimensi lawon anu tos ditangtoskeun anjeun, pikeun nerapkeun setting panas sareng kanggo nerapkeun komponén kimia anu parantos réngsé.

5. Naha anjeun peryogi sikat stenter pikeun Famatex, Monfort, Marshall & Williams, atanapi pabrik sanés ku halaman wéb kami, wuxi ks nawiskeun aranjeunna sakedik harga tina OEM sareng tiasa ngarobihna pikeun kabutuhan anjeun.

6. filamén sikat stenter umum kalebet bulu alami Kalkuta, bulu china, sareng sapatu kuda pikeun lawon anu langkung lemes sareng nalika diperyogikeun jumlah anu langkung alit.

7. wuxi ks ogé nawiskeun sikat industri stenter tina filamén nilon nalika tekanan pinning ningkat kana lawon anu langkung beurat sareng dina sababaraha filamén logam sapertos stainless steel sareng kawat parunggu pikeun aplikasi meresihan nalika tekanan stonger diperyogikeun.

E: Saé Kami sateuacan & Saatos Dijual:

1. Kualitas Anu Saé : Kami Gawé babarengan sareng Seueur Pabrik Stabil, Anu Tiasa Ngajamin Kualitas Anu Saé. "

2. Harga Kompetitif: Pabrik Langsung Suplemén Kalayan Harga Pangsaéna.

3. Penjaminan Kualitas, 100% Pra-Tés Pikeun Unggal Barang. Urang Tiasa Ngabalikeun Ajén Masalah Barang, Upami Éta Faktor Kualitas Kami.

4. 24 Jam Online Sareng Layanan Cellphone Nyiptakeun Pasti Tanggapan Ajakan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami