Sabun Pita Dina Tenun Mesin Tékstil Suku cadang

Pedaran pondok:

Cocog sareng sadaya jinis alat tenun rapier, sareng tiasa disesuaikan dina bentuk sareng ukuran anu bénten-bénten. Sareng aya seueur ukuran anu béda pikeun pin kanggo nyocogkeun.
Merk: KS
Min.Order Order: 100PCS
Kamampuhan Suplai 300000 pcs / Bulan
Palabuhan: SHANGHAI
Syarat pamayaran: T / T, L / C


Detil Produk

A: Spésifikasi

Bagian Ngaran Sabun Pita, JEUNG TAPE TEFLON
Modél Mesin Lumaku Optimax , K88 / LEONARDO , GAMMA ,CEPAT,
Negara asal Cina
Disaluyukeun Leres
Ukuran Atanapi Bagian Nomer 150 * 20 * 6; 96 * 20 * 6;
Beurat Bersih (G) 23

SL.

gambar produk

panjang (MM)

lébar (MM)

kandel (MM)

ukuran pin (MM)

1

 BIAOEHD (19)

150

20

6

2.0 * 16

2

 BIAOEHD (20)

150

20

6

3.3 * 12

3

 BIAOEHD (18)

150

20

6

4,5 * 18

4

 BIAOEHD (17)

96

20

6

2.0 * 16

5

 BIAOEHD (17)

96

20

6

3.3 * 12

6

 BIAOEHD (16)

96

20

6

4,5 * 18

7

 BIAOEHD (14)

96

20

6

Kalayan GROOVE

8

BIAOEHD (13)

120

16.5

 

 

9

 BIAOEHD (12)

165

15

 

 

10

 BIAOEHD (11)

38

21.5

9

2.0 * 16

11

 BIAOEHD (10)

50

25

9

2.0 * 16

12

 BIAOEHD (9)

50

29

9.9

2.0 * 16

13

 BIAOEHD (8)

60

16.5

7

 

14

 BIAOEHD (7)

50

25

9.9

2.0 * 16

15

 BIAOEHD (6)

50

30

9.5

2.0 * 16

16

 BIAOEHD (5)

70

21

5

 

17

 BIAOEHD (4)

70

26

5.2

 

18

 BIAOEHD (3)

65

18

4.2

 

B: Gambar Detil

Tips :

1. Aya Seueur Jenis, Punten mastikeun Gaya Sateuacan Meuli

2. ukuranana tiasa ngaropea

C: prosés produksi sareng neundeun

adagcd (1)

adagcd (2)
adagcd (3)
adagcd (4)

D: Pangiriman

1. Palabuhan: Shanghai

2. Tiasa Kapal Ku Ngirim: Ku Kurir / Ku Udara / Ku Laut

3. Ékspor Standar karton / Kasus Kayu 

E: Naha Milih Sabun Pita Kami?

1. Ukuran Biasa Disayogikeun Dina Jumlah ageung

2. Bahan Baku Kualitas Tinggi, Produk Langkung awét

3. motong kualitas luhur, ukuran akurat 3.

4. ukuranana tiasa ngaropea

5. Supply Kamampuhan 300000 pcs / Bulan

F: Saé Kami sateuacan & Saatos Jasa Penjualan:

1. Kualitas Anu Saé : Kami Gawé babarengan sareng Seueur Pabrik Stabil, Anu Tiasa Ngajamin Kualitas Anu Saé. "

2. Harga Kompetitif: Pabrik Langsung Suplemén Kalayan Harga Pangsaéna.

3. Penjaminan Kualitas, 100% Pra-Tés Pikeun Unggal Barang. Urang Tiasa Ngabalikeun Ajén Masalah Barang, Upami Éta Faktor Kualitas Kami.

4. 24 Jam Online Sareng Layanan Cellphone Nyiptakeun Pasti Tanggapan Ajakan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami