Tekstil Mesin Roller Bearing JEUNG Jarum Bantalan Pikeun Texparts, Skf Sareng Lz

Pedaran pondok:

Pabrik sumber, teu aya bédana harga antara parantara, sareng parantos sacara profesional nalungtik bantosan salami sababaraha taun, kalayan kisaran lengkep produk sareng produksi presisi.
Merk: KS
Min.Order Order: 100PCS
Kamampuhan Suplai 50000 pcs / Bulan
Palabuhan: SHANGHAI
Syarat pamayaran: T / T, L / C


Detil Produk

A: Spésifikasi

Bagian Ngaran Bantalan Roller, Jarum Bantalan
Modél Mesin Lumaku Skf, Texparts, LZ
Negara asal Cina
Disaluyukeun Leres
Bahan Baja Chrome, Baja Karbon, Beusi sténless, Plastik, Keramik
Permukaan: Nikel dilapis / hideung / séng pérah séng
Warna kandang: beureum / bodas numutkeun pamundut pelanggan
Beurat Bersih (G) 150
Jenis d D B B1 b D1x L1 Jinis mesin
LZ-16.5A ¢ 16.5 ¢ 30 19 23 22.4 ¢ 2.5x9.8 A513A A513M A513S
LZ-16.5B ¢ 2x10.8 FA502 / 506/507/508/528/541 F518 EJM128 DTM129
LZ2822 ¢ 28 22
LZ3200G ¢ 19 ¢ 32 20 23 24.2 ¢ 2x9.8 FA272 302 303 305 315 317
LZ3224 FA502 401 402 415 416 A454 456 FA458
LZ3624 ¢ 21 ¢ 36 22 25 ¢ 2.5x13.8 FB502 504 441 442
LZ3626 26.2 FA502CZ FB501A FB505
LZ-22 ¢ 22 ¢ 42 23 27 25.2 ¢ 3.5x13.8 A513A A513M A513S
LZ-25 ¢ 25 ¢ 47 25 29 28.2 ¢ 4x15.8 B583 B593
Modél Diménsi (mm)
LZ2822 28 * 16.5 * 22
LZ16.5 30 * 16.5 * 23
LZ3224 32 * 19 * 23
LZ3624 36 * 21 * 25
LZ4024 40 * 23 * 27
LZ22 42 * 22 * ​​27
LZ25 47 * 25 * 29
LZ19 36 * 19 * 26
LZ3200G 32 * 19 * 23
LZ2340 40 * 23 * 27
LZ1936 36 * 19 * 25
LZ1940 40 * 19 * 27
0000417 28 * 16.5 * 23
0000421 32 * 19 * 24
0000422 32 * 19 * 24
002610 30 * 18.5 * 22
021106 30 * 17 * 22
TEXZ205 32 * 18 * 26
TEXZ232 30 * 17 * 26
2B-16-3S 31.75 * 16 * 24
2B-15-3S 31.75 * 15 * 24
2B-18-3S 31.75 * 18 * 24
2B-19-3S 31.75 * 19 * 24

B: Gambar Detil

Tips :

Aya seueur jinis bantalan roller. Punten mastikeun Modél Husus.

C: pangiriman

1. Palabuhan: Shanghai

2. Tiasa Kapal Ku Ngirim: Ku Kurir / Ku Udara / Ku Laut

3. Ékspor Standar karton / Kasus Kayu 

D: Naha Milih Karpet Karpét Kami?

1. Bagéan Logam Didamel Tina Baja Paduan Diimpor-Tahan Tinggi, Anu Ngajantenkeun Layanan Bantalan Kahirupan langkung lami

2. Rupa-rupa lengkep, Harga Kompetitif

3. Supply Kamampuhan 50000 pcs / Bulan

E: Saé Kami sateuacan & Saatos Dijual:

1. Kualitas Anu Saé : Kami Gawé babarengan sareng Seueur Pabrik Stabil, Anu Tiasa Ngajamin Kualitas Anu Saé. "

2. Harga Kompetitif: Pabrik Langsung Suplemén Kalayan Harga Pangsaéna.

3. Penjaminan Kualitas, 100% Pra-Tés Pikeun Unggal Barang. Urang Tiasa Ngabalikeun Ajén Masalah Barang, Upami Éta Faktor Kualitas Kami.

4. 24 Jam Online Sareng Layanan Cellphone Nyiptakeun Pasti Tanggapan Ajakan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami