Zinser cap Gripper pikeun Mesin Tekstil

Pedaran pondok:

Dina susunan produk anu lega, kami nyayogikeun kabutuhan sababaraha industri ku maturan Outer Gripper Cap (Zinser). Tim kami parantos neraskeun usaha anu kuat pikeun ngembangkeun pangkalan padagang anu dipercaya pikeun ngilikan bahan baku anu diakui sareng standar pikeun ngadamel campuran ieu tina Outer Gripper Cap (Zinser). Kami ogé ngalaksanakeun sababaraha tés kualitas anu disarankeun sacara lega pikeun produk ieu anu mastikeun kami pikeun nganteurkeun susunan Outer Gripper Cap (Zinser) anu hadé.
Merek: MF
Min.Order Order: 200PCS
Kamampuhan Suplai 10000pcs / Bulan
Palabuhan: SHANGHAI
Syarat pamayaran: T / T, L / C


Detil Produk

A: Spésifikasi

Bagian Ngaran Zinser Gripper, marzoli gripper,Pakem Toyota, gripper rieter
Modél Mesin Lumaku Zinser Ring Frame, pigura ring rieter,Cincin Toyota, bingkai, pigura cincin marzoli, Winder otomatis 
Negara asal Cina
Disaluyukeun Leres
Kodeu Hs 84483990
warna Hideung / beureum / ungu / bodas / biru/koneng
Beurat Bersih (G) 350

B: Gambar Detil

Tips :

1- Colokkeun-Leutik Bisa Ngepaskeun Dina Béda Warna.

2- Bahan kami tiasa ningkatkeun kateguhan numutkeun sarat anjeun

3- Urang ogé ngagaduhan seueur jinis cap gripper kanggo mesin batur, pls kirimkeun surat ka kami.

C: pangiriman

1. Palabuhan: Shanghai

2. Tiasa Kapal Ku Ngirim: Ku Kurir / Ku Udara / Ku Laut

3. Ékspor Standar karton / Kasus Kayu

4. Istilah perdagangan: EX-WORK, FOB, CNF, CIF

D: Naha Milih Karpet Karpét Kami?

1.Ngagunakeun Bahan Baku Kualitas Tinggi, Produk Éta Langkung stabil.

2. Leutik Colokkeun-Ins Tiasa Disaluyukeun Dina Béda Warna.

3. Pabrik penjualan langsung, harga anu saé, kualitas luhur

4. Supply Kamampuh 10000 pcs / Bulan

E: Saé Kami sateuacan & Saatos Dijual:

1. Kualitas Anu Saé : Kami Gawé babarengan sareng Seueur Pabrik Stabil, Anu Tiasa Ngajamin Kualitas Anu Saé. "

2. Harga Kompetitif: Pabrik Langsung Suplemén Kalayan Harga Pangsaéna.

3. Penjaminan Kualitas, 100% Pra-Tés Pikeun Unggal Barang. Urang Tiasa Ngabalikeun Ajén Masalah Barang, Upami Éta Faktor Kualitas Kami.

4. 24 Jam Online Sareng Layanan Cellphone Nyiptakeun Pasti Tanggapan Ajakan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami